Site Hakkında

İnşaat, ev ve bahçe, sektörlerinin yanında plastik ve kauçuk imalat sektörlerine de ürün sunan işbirliği yaptığımız yerli yabancı firmaların teknik destekleri ile çok geniş ürün çeşidinin tanıtımını yapıyoruz.

Otomotive ve plastik sektörlerinde imalatlara yardımcı PUR (poliüretan), polyester ve diğer reçineler ile yapılan imalatları kolaylaştırıcı ürünler bu sektörlerde yaygın olarak kullanılmaktadır. Ayrıca fiberglas tekne, ve rüzgar türbinleri gibi çeşitli kompozit malzemeler imalatlarında resinvakum, infüzyon enjeksiyonunda imalatı kolaylaştıran reçinenin kolay yayılmasını sağlayan ürünler de mevcuttur.

Bazı plastik ürünlerimiz soğutma kulelerinde ses izolasyonunda ve suyun kırılmasında kullanılmaktadır.

İnşaat sektöründe çok çeşitli uygulamalarda kullanılmakta olan ürünlerimiz kalitesi ve kullanım kolaylıkları ile kendini kanıtlamış, Türkiye'de çeşitli önemli projelerde kullanılmıştır. Inşaatsektörü için geogridler, band drenler, (wick drain), geotekstil ve geomembranlar ile erozyon kontrol malzemeleri, su drenaj levhaları, kompozitleri  sektörde yıllardır güvenle kullanılmaktadır.

Inşaat sektöründe sismik araçlar, köprü inşaatlarında neopren ve çelik, elastomer ve pot mesnetler, genleşme derzleri, limanlarda usturmaçalar en son teknoloji ile üretilmektedir.

Öngerme sistemleri için halatlar ve hem viyadük hem geoteknik uygulamalar için ekipmanlar.

Teknik malzemeler üreten Dünyaca tanınmış firmaların ve yerli firmaların ürünlerinin  tanıtımını yapıyoruz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder